Blog

Ráda bych Vám nabídla svoje zkušenosti a poznatky ze své praxe, a docházela k Vám domů zlepšovat a zdokonalovat kondici. Zaměřuji se hlavně na zlepšení pohybových vlastností lidí v seniorském věku.

Aromamasáž

13.01.2020

Velmi lákavá a klienty velmi oblíbená masáž, která vás může uklidnit, naladit, potěšit nebo také povzbudit. Častěji tuto masáž vyhledávají ženy, které jsou k vůním esenciálních olejů vnímavější, ale nejsou výjimkou ani muži.

Když jsem se před rokem přihlásila na kurz ,,Indická (antistresová) masáž hlavy" byla jsem plná očekáváni, co mi kurz přinese a co nového se naučím. Zajímavé a hlavně důležité bylo pro mně slovo ,,antistresová". Žijeme v tzv. rychlém a stresovém tempu. Nebo nám to alespoň několik článků, ať už v časopise, novinách nebo na internetu, neustále...

Terapeutická masáž je klienty velmi vyhledávaná možnost relaxace a odreagování od každodenních stresových situací, nebo těžké fyzické práce. Masáž je řada mechanických podnětů, které se provádí za léčebným účelem.

Fyzioterapie : Je obor zdravotnické činnosti zaměřený na diagnostiku a terapii funkčních poruch pohybového systému. Prostřednictvím pohybu a dalších fyzioterapeutických postupů cíleně ovlivňuje funkce ostatních systémů včetně funkcí psychických.

Fyzioterapeut Barbora Zimmermannová
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!